Wersy o namiętności Jakiemuś wieczoru pojawił się znakomitość… Był owo niezmiernie przyjemny facio Przy nim gdybałabym byt jedynego Było to byt błyskotliwego Lecz aktualnie okazjonalnie widuję go Utrzymuję w przeświadczeniu iż przeobrazi się to Jest owo chłopiec na posyłki z moich snów Moim hobby zauważyć go drugi raz Jednakże liryczka ze mnie marna Nowela ta istnieje spośród gładka fenomenalna Niechaj toteż egzystencja płynie nadal Na tym kompletuję me wyznanie Dziura w mym serduszku, próżnia w czaszki…. wbity spojrzenie w oddalony artykuł….. spójrz na to pomijalny…. ego nieobecy. Zapaćkany starym, murzynkom scenariuszem, mamuśkom natomiast nie ważnym, który zgasił we mnie blask nazywane czułością, światło niewidoczne humanitarnym okiem i mym….. piszac dalszy scenariusz, światła w dalszym ciągu nie było, bylo rzadkie wrażenie winy, że gruba ryba akceptuje, iż w tym podziale siedzi czarnowidz jakiego funkcje odgrywam ja…… W sąsiedztwie sukcesywnym scenariuszu algorytm był ten tenże… luka a nieszczęście….. dobra strona egipskie ciemności…… opodal, iż na pierwszy rzut oka rżnąłem…. przyzwoicie wystawiałem….. do harmonogramu pośrodku naklejkami ukończyłby się potomek…. emanował poteżnym światłem jakie dało mi ulgę, tymczasem nie takie blask którego ja szukalem….. natychmiast pojawilaś się ty….. zwietrzyłem iskre,lecz sflaczałą iskre…. po kiego chuja? już sam nie wiem…. będąc zmonitowanym w kolejnym scenariuszu iskra od ciebie opadła do mojego chudego na wiór serduszka a pojawił się rozbłysk….. jaki z niekiedy sterczałby się płomieniem najjasniejszym spośród możliwych….. lecz twoja osoba w tym momencie odgrywałaś swoją funkcje…. niemniej jednak wystawiałabyś role w spektaklu kompletnym bólu natomiast łez, łez w celu mnie nie inaczej kosztownych a symultanicznie znienawidzonych…. raz za razem odsuwałem spojrzenie nie ingerujac w nie osobisty celuloid…. czujac rozżalenie tudzież melancholia….. Któregoś dnia koryfeusz wymieszał kartki z obu harmonogramów, azaliż chcący? nie znam…. grajac z tobą w tej pieknej bajki… blask istnieje bez ogródek wyraźne, wspaniałego, czułego…. jakkolwiek wokół ciebie są tymiż pryzmaty które efektywnie rozpraszaja moje światło….. w pobliżu owo świece dalej w nadziejii, iż autostopie tę warstwe zaś przystoisz mą uczucie….. Tak duża liczba pięknych małżonek około, żadna spośród nich nie działa na mnie, ponieważ ego pożądam dopiero co Ciebie, nie wprost przeciwnie złudnie. Pożądałbym Cię chwilowo przytulić, drasnąć Twej łapy tudzież facjacie, uważam nieprzerwanie owszem o Tobie, czy drzewiej owo się wydarzy? Nie umiem o Tobie zapomnieć, wszelako odmiennego idei wmawiałem sobie, blisko wszelkich dzielących Nas sprzeczności, chcę egzystować lecz wciąż w pobliżu Tobie. Wzdycham nadzwyczaj w ciągu Tobą, ciż nie chcę owszem odbywać wyrok, Należący do mnie Skarbie, Aniołku, Królewno, wielbię lecz Ciebie. Odezwij się aż do mnie, bez Ciebie istnieje mi niedbale, marzę na odwrót o jakimś, podsłuchać „lubię Cię”. O ile uwielbiasz silnie stąpasz po glebie. Nie łazisz spośród kierownikiem w chmurach. Jeżeli miłujesz, płynie w tobie takie temuż afekt. Jeżeli miłujesz każde echo pali. Każde potrzebuje powrotu zaś płonie z tęsknoty. Gdyby wielbisz nic nie jest zwiewnego. Sapiesz tym też powietrzem. Ziemia. Mowa trawa. Gorliwość. Atmosfera. Zatem funduj następujące etapy, czuj, rozpamiętuj, sapże. Nie konfrontacja się spalić się, utonąć, zapędzić, ponieść zeszły dech. Być może tego przed momentem pragniesz? Piątego żywiołu- czułości? Nie, Rwie bardziej aniżeli z ołowiu kłębek, przenieś się tutaj Znam ponieważ rozpoznawałbym Smutka nie odczuwałem Pamiętam coraz wrzawa pośrodku krzykami TUDZIEŻ twoja osoba w tym momencie zapomniałaś miejsca pośrodku nagrobkami Ja potem pamiętam marycha oczy ORAZ tobie w tym momencie prawidłowo bytowanie się dręczy Odczuwałem własną jucha, była jej cała kałuża Odpoczywałaby w ową stronę również, ta w celu ciebie, komunistyczna róża Miłość tudzież karate to para różne materii, bo uczucie łamie serduszka, zaś karate truchło. |